dijous, 3 d’abril del 2014

Benvinguts! Bienvenidos! Welcome!

Bona tarda lectors/es! Avui comencem una nova aventura en el qual ens endinsarem en un univers paral·lel on les llengües són els nostres planetes protagonistes. Nosaltres som la Rosana Millán i l'Anna Vergés, estudiants de 2n del grau en mestre en educació primària. Doncs bé, el nostre objectiu és oferir-vos un ampli ventall de recursos per treballar les llengües que s'ensenyen a l'escola, és a dir, el català, el castellà i l'anglès.

A part, us comentarem alguns articles relacionats amb aquest tema per poder explicar la importància que tenen les noves tecnologies en una societat que cada vegada té més present les TIC. Amb això volem dir que hi ha una manera d'integrar aquesta eina en el dia a dia de l'escola, i per nosaltres en concret en l'ensenyament de les matèries de llengües. A més, tenim una pestanya dedicada als nostres portals d'interès, els que ens han servit de referència o simplement els que us recomanem.


Abans però, us deixem un petit tast del que serà el nostre blog! Es tracta d'un producte multimèdia que analitzarem en profunditat més endavant. Aquest permet als nens i nenes divertir-se amb un recurs clàssic: el conte. Aquesta pàgina s'anomena "Contes bojos" i permet als nens canviar algunes paraules de la història sense saber-la abans, de tal manera, que al final aconseguiran un conte sense cap ni peus però que segur els farà riure de valent.

Aquí us deixem l'enllaç a la pàgina web i un exemple que ens hem inventat!

Viatge a Howards
Un dia en Harry Potter, en Tom i jo vam anar a Howards i vam fer classe de magi màtica. La professora Eulàlia ens va castigar i ens va enviar amb en Dràcula i ens volia matar, ens va ferir i la sang era de color groc. Després ens vam despertar i ens vam adonar que tot era un somni.
Autor: Gerard Moreno Asso - 5è Primària - CEIP Eiximenis - Girona
Completat per Anna i Rosana
Ara us toca a vosaltres fer el vostre! Clica aquí!

Fins aviat!

Rosana i Anna

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Contribuïdors