dissabte, 26 d’abril del 2014

Recursos TIC a l'àrea de llengües

Hola lectors! Estic aquí de nou per parlar-vos d'articles que us poden ajudar a relacionar l'àrea de llengües i els nous recursos TIC. En aquesta ocasió el text ens arriba de fonts de la Generalitat de Catalunya i ens pretén fer un breu recull dels llocs que podem visitar a l'hora d'ensenyar llengües a l'escola. Evidentment, sabent la font d'on treiem l'article podem comprendre que ens faci un recull dels recursos propis dels departaments d'educació, tan català com espanyol. Amb això vull dir que no és d'estranyar que programes que ens ofereix siguin tals com l'XTEC amb l'escola oberta o l'Edu365 amb les ja tradicionals activitats Jclic. També ens parla de CNICE a nivell espanyol i ens ensenya algunes eines de recerca i consulta d'informació (diccionaris especialitzats, enciclopèdies, videoteca digital...).

Són molts els programes dels quals ens parla l'article però tenim la sort que els classifiquen força bé segons la funció que desenvolupen o la finalitat que persegueixen. A més, cada apartat ve acompanyat per imatges del recurs que s'explica, cosa que permet visualitzar millor la complexitat o l'ús del programa en qüestió permetent a l'usuari saber si és ben bé el que està buscant.

Pel que fa a la densitat de l'article cal dir que no ens hem de deixar portar pel nombre de pàgines que té. Com ja he dit el text està carregat d'imatges el que fa que l'extensió del document sembli més gran del que realment és.

Si li voleu fer una ullada, aquí us deixo l'enllaç!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Contribuïdors