dimarts, 20 de maig del 2014

Ens endinsem en els contes!

Bona tarda lectors/es!

Sabeu la importància que tenen els contes a l'escola? Quan els diem d'explicar-los un conte tots paren atenció (sí, fins i tot aquell que no para mai quiet). Tots volen saber què els hi explicaràs, viure les aventures que viuen els protagonistes de la història, preguntar i sobretot, divertir-se mentre aprenen. I per aquest motiu hem volgut fer un petit encís a aquest món d'encant i fantasia que ens proporcionen els contes.

Les nostres protagonistes, a més, són molt conegudes. Són tres nenes molt entremaliades que els hi encanta descobrir llocs nous i sobretot, aprendre de les seves experiències. Ja sabeu de qui parlem?


Exacte, són les tres bessones. Sense oblidar-nos de la seva gran companya, la bruixa avorrida. I us preguntareu, i què hi té a veure això amb les llengües? Doncs, en el conte que us presentem les nostres petites tenen la gran idea de crear un bosc, però fora del normal serà un bosc de les paraules. Creieu que podran aconseguir crear aquest bosc? Ja veureu qui els ajuda!

Aquí teniu el link que us portarà al conte. Esperem que els vostres alumnes, fills, amics, germans... els hi agradi molt!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Contribuïdors