divendres, 2 de maig del 2014

TIC i Llengua

Aquest no és ben bé un article, sinó què és un fòrum de mestres en el que tots donen la seva opinió sobre l'ús de les TIC a l'escola, i sobretot tots afirmen que és una eina motivadora i útil per poder aprendre i dominar una llengua.

Cada cop hi ha més recursos a la xarxa per aprendre i dominar una llengua, ja sigui estrangera o autòctona. Amb totes aquestes possibilitats els nens i nenes aprenen a compartir coneixements, així és poden ajudar els uns als altres i fins  i tot aportar nous coneixements.

Les TIC a llengua fomenten l'aprenentatge, ja que hi trobem infinites activitats, d'ortografia, escriptura, lectura, vocabulari... Els propis alumnes poden de ser productors, ja que poden participar en debats fòrums, fer entrades en un blog etc.. d'aquesta manera els nens i nenes mostren molt més d'interès i motivació per aprendre una llengua.

Tot aquest ampli ventall de recursos obre les portes a noves metodologies, ja que a part de utilitzar les TIC com un altra eina, hem de ensenyar també ha cercar informació i sobretot a identificar quina és la més adient i més fiable.

Aquest fòrum dóna molta importància a la formació de mestres en aquest nou àmbit i amb aquesta nova eina. Per poder fer un ús encara molt més eficient, i sobretot per apropar-nos més als alumnes.

En aquest enllaç trobareu tot el debat!!

Fins la propera!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Contribuïdors