dimarts, 20 de maig del 2014

Defensem el català a l'escola!

Hola companys/es!

Últimament, com molts sabem s'estan produint discussions sobre el català a l'escola i el fet de ser o no ser llengua vehicular. Doncs bé, us portem unes cançons que defensen la nostra llengua a l'escola perquè veiem que la població catalana no està a favor de la desvaloració que està tenint el català en els últims temps. Primerament, us ensenyarem una cançó de Josep M. Porté. És una cançó amb molt de ritme que amb una melodia i una lletra enganxosa deixa clara la seva postura envers aquest tema.


I no ens quedem aquí. Un altre grup conegut entre els més petits com és les Macedònia també han volgut expressar el seu desacord amb l'actual ministre espanyol d'educació i la seva nova proposta que ataca descaradament la llengua catalana. Us deixem, doncs, el videoclip on a part de col·laborar-hi alguns alumnes de les escoles de Catalunya hi podreu reconèixer altres personatges destacats com Màrius Serra, els Catarres, Miquel del Roig, els Mali Vinili, Xuriguera i Faixedes, etc.



A veure si us les apreneu. Segur que no podreu deixar de cantar-les!

Fins la propera!!!

2 comentaris:

  1. Bona tarda companys, som la Judit i la Natalia, hem estat mirant el vostre bloc i opinem que el disseny és molt adequat al tema que tracteu i a més a més, ens ha sigut molt fàcil trobar tots els apartats que hem estat buscant! Molt bona feina!

    ResponElimina

 

Contribuïdors